Tweede bijeenkomst CDKL5 community Nederland

Op zaterdag 7 november vindt de tweede bijeenkomst plaats van de Nederlandse CDKL5 community. Locatie is weer SEIN in Zwolle.

Op de tweede bijeenkomst voor ouders van CDKL5 kinderen worden we bijgepraat door kinderneuroloog Eveline Hagebeuk. Zij is recentelijk weer naar een congres in het buitenland geweest en heeft vast en zeker weer wat zinvols te melden.

Verder zullen alle ouders weer een kleine 10 minuten de tijd krijgen om wat over hun kind te vertellen. Hoe gaat het nu en waar zijn verbetering merkbaar, of juist een achteruitgang. Het is vooral bedoeld om informatie met elkaar te delen omdat we als ouders allemaal tegen bepaalde zaken aanlopen. En dan is het goed de verhalen van anderen te horen, want waarschijnlijk horen we ideeën en/of tips waar we zelf nog niet eens aan gedacht hebben.

We worden in ieder geval verwacht tussen 10.00 en 10.30 uur. Vanaf 10.30 zullen we worden bijgepraat door Eveline Hagebeuk en daarna zullen we vooral in een interactieve sessie met elkaar praten over allerlei zaken waar we tegenaan lopen. De kinderen worden verzorgd door de mensen van Sein, dus neem ze mee, dan kunnen we tijdens deze dag ook weer een leuke foto maken net als vorig jaar. Rond een uur of 15.00 ronden we af, dus het wordt geen lange dag.

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst of wil jij je met je kind aanmelden, neem dan even contact op met Pam Baauw, info@cdkl5.nl. Op dit moment zijn er al 8 kinderen met hun ouders die komen.

Tot 7 november, tussen 10.00 en 10.30 uur op het Slaap-Waakcentrum SEIN in Zwolle.

Slaap-Waakcentrum SEIN in Zwolle
Dokter Denekampweg 20
8025 BV Zwolle
Telefoon: 038 – 845 7185